Vagabond Korzó szombaton Dunaharasztiban

Június elsején, szombaton tizedik alkalommal rendezik meg Dunaharasztiban az ingyenesen látogatható Vagabond Korzó összművészeti és gasztrokulturális fesztivált.

A fesztivál tíz helyszínen várja az érdeklődőket, fellép többek között az Anima Sound System, A kutya vacsorája, Kézdy Luca, Fekete Jenő, a Dos Diavolos, a Lead Zeppelin, a The Mojo, valamint a Szilárd Piano Project.
A zenei kínálat mellett családi programok, gasztrokulturális élmények várják a látogatókat. Déli 12 órától breaktáncbemutató, néptánc-flashmob, kerítésgaléria, freestyle graffiti, valamint mini kraftfesztivál is szerepel a programban. A fesztiválon számos pálinka- és borház is jelen lesz – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint kiemelik, a helyi civilek kezdeményezéseként, nonprofit egyesületi háttérrel működő eseményhez szükséges kondíciókat évről évre vállalkozók, cégek, civilek és a helyi önkormányzat segítségével biztosítják a szervezők. Alapgondolatuk az, hogy ki kell vinni a művészeteket az utcákra, szeretnék összehozni, megismertetni az alkotást, az alkotót és a folyamatot a közönséggel – írják.